Hit nedelje
HIT NEDELJE je emisija namenjena ljubiteljima domaće zabavne muzike (pop, rok, rep i ostali muzički žanrovi). Realizuje se uživo. Centralni deo emisije je izbor hita nedelje. U konkurenciji je 5 predloga, raznih muzičkih pravaca. Predloge bira autor emisije vodeći računa da su pesme aktuelne i da se nalaze na najnovijim muzičkim izdanjima naših izdavačkih kuća. Nakon toga slušaoci SMS porukama glasaju. Za vreme glasanja slušaoci imaju priliku da zatraže muzičku želju koja se emituje u daljem toku emisije. Zahvaljujući dugogodišnjoj uspešnoj saradnji sa izdavačkim kućama „City records“ i „PGP-RTS“ u okviru HITA NEDELJE svakog petka predstavljamo neko od njihovih aktuelnih muzičkih izdanja. 
Pobednička pesma stiče pravo učešća u izboru za hit meseca, koji se vrši u okviru ove emisije svakog poslednjeg petka u mesecu. Mesečni pobednici se na kraju godine takmiče za titulu HITA GODINE.  
HIT NEDELJE se neprekidno emituje od jula 1998.godine. Za ovaj dug period, imali smo priliku da ugostimo neke od naših najpopularnijih pevača: Željka Samardžića, Natašu Bekvalac, Prljavog Inspektora Blažu, Grupe „Luna“, „Osvajači“, „Zana“, „Oružjem protivu otmičara“ i druge, sa kojima se razgovor vodio uživo u studiju
 
Autor emisije: Dragan Milutinović
Vreme emitovanja: petkom od 20:05 do 22:00

 
Slušaj na računaru Slušaj na računaru
Listening now: